• Brovägen 51 Nyhamnsläge
  Listtak
  250 m²
  22 juni 2016
 • Per Cronbergs väg 1 Nyhamnsläge
  Listtak
  180 m²
  22 juni 2016
 • Brovägen 26 Nyhamnsläge
  Listtak
  220 m²
  22 juni 2016
 • Industrimannen Ängelholm
  Elastolit R01
  3000 m²
  10 februari 2016
 • Långarödsvägen Höganäs
  Listtak
  250 m²
  10 november 2015

Material & Garantier

Trebolit utvecklar och marknadsför tätskiktsprodukter och andra byggprodukter speciellt anpassade för den svenska marknaden och det nordiska klimatet. Vi startade vår verksamhet redan 1889, vilket innebär att vi är Sveriges äldsta företag i branschen. Därför kan vi lugnt påstå att vi mer än väl vet vad som krävs för att producera tätskikt som ger lång och trygg livslängd. Alla våra tätskiktssystem omfattas av TÄTSKIKTSGARANTIER™ genom samarbete med auktoriserade takentreprenörer och AB Tätskiktsgarantier i Norden.
Tätskiktsgarantier™ erbjuder marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak. Ansvarsutfästelsen omfattar material, följdskador och entreprenörens arbete och lämnas av auktoriserade takentreprenörer. Ansvarsutfästelsen är knuten till fastigheten oavsett ägare vilket även är en trygghet vid en eventuell försäljning. Ansvarsutfästelsen är på 10 + 5 år där efter den tioåriga garantin löper ytterligare 5 års förlängd materialgaranti.
Jackofoam® (XPS) och Jackopor® (EPS) – miljövänlig isolering. Ökad användning av isolering är både lönsamt och bra för klimatet. Jackofoam® var världens första kommersiellt tillgängliga isoleringsskiva av extruderad polystyren, med en stor andel recirkulerat material, ofta kallad "miljöskivan". Jackofoam® och Jackopor® är organiska produkter och därmed brännbara. Jackon arbetar kontinuerligt med att utveckla mer miljövänliga produkter.
Med över 50 års erfarenheter som marknads- och teknisk ledare över hela världen har Sikas taklösningar bevisad hög kvalitet. På Sika ser vi ett energismart tak som inte bara minskar miljöpåverkan och minimerar avfall utan också ger ett högre ROI (Return On Investment). Våra tak håller kostnaderna för underhåll nere genom att leverera bevisad prestanda, år efter år, för när det gäller hållbarhet tänker vi inte bara på vad våra kunder behöver för att vara framgångsrika idag utan värdet av våra innovativa taklösningar kommer att fortsätta att leverera i årtionden framöver. Sika, prestanda som betalar sig och hållbarhet som är smart.
Det välkända varumärket Gullfiber skapades 1967 men redan 1963 inledde detBillesholmsförankrade företaget ett samarbete med världsledaren Saint-Gobain. Bolaget är idag en del av koncernen Saint-Gobain och ISOVER är det gemensamma internationella varumärket för isolerdivisionen. Att hushålla med jordens energiresurser har blivit en allt viktigare angelägenhet och Saint-Gobain ISOVER finns idag i den absoluta framkanten när det gäller att tillhandahålla effektiva isolerlösningar.